vrijdag, december 05, 2008

Bob Dylan op 22 april 2009 in Vorst-Nationaal!

Bekijk hier Bob's Europese Tourdates

2 opmerkingen:

Pietje zei

Omdat Bootleg Volume 8 de beste CD is van de laatste 8 jaar, ga ik voor de vijfde keer en toch ook weer de zeer twijfelachtige 'laatste' keer naar hem zien. Na deze bootleg begin ik te twijfelen of Neil Young wel de beste artiest allertijden is. Ik moet toch wel onmiddellijk erbij vermelden dat Neil Young live ongetwijfeld de betere van de twee is.

Frog zei

Ik was veel minder enthousiast over volume 8. Maar Dylan blijft Dylan natuurlijk. Ik zag hem al 23 keer live, variƫrend van slecht, over middelmatig tot briljant. Na 2003 ging het langzaam achteruit en haalt hij het niveau van (bvb)een Neil Young niet meer. Maar toch kijk ik er weer erg naar uit om de man weer 'ns live mee te maken. Elke nieuwe komst van Dylan is zoals een soort Nieuwjaar, of het begin van een nieuw jaargetijde. Zo is Dylan er altijd al geweest en zal hij hopelijk nog lang onder ons blijven. Een leven zonder Dylan blijft moeilijk voor te stellen. I really love this guy.
Wie echter verwacht op 22 april in Vorst een Dylan te zien met dezelfde explosieve kracht als in de jaren 60 of 70, dwaalt helaas. Leeftijd bestaat, ook voor diegenen die dit wensen te ontkennen.