maandag, februari 11, 2008

Death2ur in America

Death2ur is het project van een paar geschifte Amerikanen die als hobby de USA doorkruisen op zoek naar de begraafplaatsen van beroemde of beruchte 'Fellow Americans'. Van deze gravesites maakte ze foto's of youtubefilmpjes. Zo kan u via hun website de laatste rustplaatsen van oa Frank Sinatra, Billie Holiday, Jimi Hendrix, Jesse James, Hank Williams, Marilyn Monroe, Miles Davis en John F. Kennedy bezoeken.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

[...] is het project van een paar geschifte Amerikanen die als hobby de USA doorkruisen [...]. Van deze gravesites MAAKTE ze (die Amerikanen, meervoud) foto's of youtubefilmpjes. Zo kan u via hun (jawel, deze keer wel correct) website [...]

Voor iemand die een correct taalgebruik hoog in het vaandel draagt (cf. uw lezersbrief in Klasse), gaat u hier zelf uit de bocht. Niet dat ik hier persoonlijk van een kemel zou durven gewagen, maar dit schoonheidsfoutje werpt wel een ander licht op uw bitsige commentaar op andermans fouten.

Errare ...

Frog zei

Aha! Iemand met een scherpe blik,.. goed zo. Ik zou zo zeggen: draai heel shaketown door de spellingcontrole en je zal er vast nog wel enkele vinden ;)
En zoals ik al eerder schreef: ik kan net zo goed lachen met mijn eigen fouten, als met die van een ander.
Bedankt voor uw boeiende reactie dus, meneer/mevrouw Anoniem, die vast niet ontsproten is aan een soort 'klasse' rancune, maar aan pure bezorgdheid voor het Nederlands.